Om oss

KÄRLEKEN TILL MATEN

Strix Lunch & Catering startade i slutet av september 2004. Trots att vi var noviser inom lunchnischen var vår bestämda uppfattning att vi ville och kunde förädla den traditionella bricklunchen och göra något nytt. Vi har våra rötter i restauranger med höga ambitioner och tycker om att arbeta med kvalitet i allt från inredning, service, matlagning och till glas och porslin. Små detaljer skapar tillsammans en bra helhet för gästen. Vår ambition var att föra in så många av dessa detaljer som möjligt i vår lunchrestaurang. Vi ville erbjuda en bricklunch med service där restaurangen skulle hålla hög klass. Vår gemensamma nämnare har alltid varit kärleken till smakerna och vårt genuina intresse för matupplevelsen.

Nicolas & Christian

 

Kontakta oss

Restaurang S ligger i Stora Blå på Röntgenvägen 2 i Solna. Vår ingång är genom huvudentrén och en trappa ned. Karta

Restaurangens normala öppettider är mån-fre 10:45 – 13:30.

Kurens öppettider är mån-fre 07:30 – 14:45.

Kontakta oss gärna om du har några funderingar, vill boka konferens eller få en offert.

Tel. 08 – 525 069 80

kundkontakt@restaurangs.nu

Följ oss

Miljöarbete

Hur vi försöker att bidra till en renare värld!

MILJÖARBETE

En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss. Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. Genom ständiga förbättringar och tydlig målsättning, förebygger vi och minskar ner den negativa miljöpåverkan som vi genererar.

Dricksvatten

I vårt arbete för en bättre miljö har vi kolsyremaskiner för att filtrera vanligt kranvatten till ett högkvalitativt dricksvatten.

Ansvar

 Aktivt sträva efter att öka kunskapen och medvetenheten om miljöfrågor hos såväl anställda, gäster, leverantörer och samarbetspartners.

Råvaruhantering

Lågt råvarusvinn genom att våra kockar lägger maten till varje gäst och att salladen är portionerad i små skålar. Vi har full kontroll över inköp och planering av våra menyer vilket resulterar i att 99% av allt vi producerar konsumeras av våra gäster.

Energi

Minimera energiförbrukningen och använda miljöanpassade energikällor.

Arbetsmiljö

Prioritera produkter som är skonsamma mot miljön när det gäller interna förbrukningsmaterial och rengöringsmedel.

Jobba hos oss?

Vi växer så det knakar!

Intresserad av att jobba på en av Solnas bästa lunchrestauranger?

Skicka in en ansökan och berätta lite om dig själv.

jobb@strix.nu